Új álláshirdetés
Tel: +36 70 673 6160

<< Előző állás vagy Következő állás >>
Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva...
0

jelentkezők

Kínál 25 év alatti adminisztrátort keresünk Hajdúszoboszlón

Aurum Property Solutions Kft. helység: Hajdúszoboszló

Címkék:

Hajdúszoboszlón működő könyvelőiroda keres 25 év alatti regisztrált munkanélküli pályakezdőt; adminisztrátor, könyvelő munkakör betöltésére. A munkatapasztalat hiánya nem akadály, sőt inkább előny, nincs elvárt gyakorlati idő. Itt lehet és kell gyakorlatot szerezni.

Fontos lenne, hogy rendelkezzen legalább közgazdasági szakközépiskolai érettségivel. Ettől magasabb végzettség (5-6 év közgazdasági szakközépiskolában, pénzügyi-számviteli ügyintéző, gazdasági informatikus esetleg mérlegképes könyvelő további előnyt jelent).

Eleinte alapvetően adminisztrációs munkát kell végezni, de fokozatosan gyakorlatot kell szerezni a könyvelésben is. Nem szükséges azonnal profinak lenni, a betanulás szót komolyan veszem, tehát van idő gyakorlatot szerezni, de pár hónap után el kell tudnia látni a jelentkezőnek a rá bízott feladatokat teljesen egyedül. Nincs azonnal nagy teher, nincsenek két nap után irreális elvárások. Nagyon fontos a nagyfokú precizitás, pontosság és gyors felfogóképesség, illetve hosszabb távon az is, ha tud és mer a jelentkező önállóan döntéseket hozni.

A munka egy része elvégezhető otthonról távmunkában, de szükséges személyes megjelenés is a hajdúszoboszlói irodában. Saját laptop és internet elérhetőség szükséges, melynek költségtérítéséről külön megállapodás fog rendelkezni.

A nettó fizetés megjelölés a jelenleg hatályos garantált bérminimumot jelenti 4-től 8 órás foglalkoztatásig. Elsőre elképzelhető, hogy csak 4 órás bejelentésről lenne szó, de ez később felmehet 8 órára.

Jelentkezni lehet a konyveles.hajduszoboszlo@gmail.com e-mail címen fényképes önéletrajzzal.

Telefonszám: 36-30-793-80-20


Fizetés Bruttó 53533 - 107065 HUF per Hónap« vissza a kategóriákhoz...
Ön szerint ez a hirdetés valótlan? Jelentse!   
Ajánlja ismerősének!
Feladás dátuma 2017-03-24
Megtekintve: 644 alkalommal

    Kiemelt megjelenés!

    Álláshirdetésed több álláskeresőhöz juttatjuk el, ha kiemelt hirdetést rendelsz! Felső hely a honlapon, kiemelés a Facebookon és bekerül ajánlatod a napi hírlevélbe is! Ha több jelentkezőt szeretnél kattints:

Facebook

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!


Ne maradj le a legfrissebb álláslehetőségekről, csatlakozz hozzánk és segítsd az ismerőseidet is egy megosztással!

Iratkozz fel az állásértesítőnkre, hogy minden nap a leggyorsabban értesülhess a legjobb helyi álláslehetőségekről!

Küldj e-mailt az info [@] hajduszoboszloallas [pont] hu címre, vagy használd az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.
Fontos: Hirdetésre történő jelentkezéshez ne használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, mert a jelentkezésed nem fog célba érni! Amennyiben egy álláshirdetésre szeretnél jelentkezni, közvetlenül a hirdetésekben teheted meg!

Szerkesztőség: +36 70 673 6160