Pénzügy, számvitel, kontrolling

25 év alatti adminisztrátort keresünk Hajdúszoboszlón

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Hajdúszoboszló
Fizetés: Bruttó 53533 - 107065 / Hónap
2017. 03. 24. 09:13
Jelentkezem

Hajdúszoboszlón működő könyvelőiroda keres 25 év alatti regisztrált munkanélküli pályakezdőt; adminisztrátor, könyvelő munkakör betöltésére. A munkatapasztalat hiánya nem akadály, sőt inkább előny, nincs elvárt gyakorlati idő. Itt lehet és kell gyakorlatot szerezni.

Fontos lenne, hogy rendelkezzen legalább közgazdasági szakközépiskolai érettségivel. Ettől magasabb végzettség (5-6 év közgazdasági szakközépiskolában, pénzügyi-számviteli ügyintéző, gazdasági informatikus esetleg mérlegképes könyvelő további előnyt jelent).

Eleinte alapvetően adminisztrációs munkát kell végezni, de fokozatosan gyakorlatot kell szerezni a könyvelésben is. Nem szükséges azonnal profinak lenni, a betanulás szót komolyan veszem, tehát van idő gyakorlatot szerezni, de pár hónap után el kell tudnia látni a jelentkezőnek a rá bízott feladatokat teljesen egyedül. Nincs azonnal nagy teher, nincsenek két nap után irreális elvárások. Nagyon fontos a nagyfokú precizitás, pontosság és gyors felfogóképesség, illetve hosszabb távon az is, ha tud és mer a jelentkező önállóan döntéseket hozni.

A munka egy része elvégezhető otthonról távmunkában, de szükséges személyes megjelenés is a hajdúszoboszlói irodában. Saját laptop és internet elérhetőség szükséges, melynek költségtérítéséről külön megállapodás fog rendelkezni.

A nettó fizetés megjelölés a jelenleg hatályos garantált bérminimumot jelenti 4-től 8 órás foglalkoztatásig. Elsőre elképzelhető, hogy csak 4 órás bejelentésről lenne szó, de ez később felmehet 8 órára.

Jelentkezni lehet a konyveles.hajduszoboszlo@gmail.com e-mail címen fényképes önéletrajzzal.

Telefonszám: 36-30-793-80-20

Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.